Η ΕΑΔΑΠ σχεδιάζει, πραγματοποιεί και επιβλέπει την υλοποίηση προγραμμάτων για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Βασισμένα στα νεότερα επιστημονικά πορίσματα, τα προγράμματα αυτά προσφέρουν στα παιδιά ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες, οι οποίες ενισχύουν τις δυνατότητές τους και ευνοούν την ολόπλευρη ανάπτυξή τους.
Όλα τα προγράμματα της ΕΑΔΑΠ έχουν βιωματικό χαρακτήρα. Μέσα από αυτά, παρέχονται στα παιδιά ευκαιρίες εξερεύνησης του περιβάλλοντος μέσω εμπειριών και πειραματισμών που εμπλουτίζουν τις γνώσεις και οργανώνουν τη σκέψη. Βασίζονται, τέλος, στη διαθεματική προσέγγιση της γνώσης καθώς και στην παιδαγωγική των αλληλεπιδράσεων, και πραγματοποιούνται από έμπειρους εμψυχωτές σε οποιαδήποτε σχολική τάξη.
Το κατάλληλο παιδαγωγικό εποπτικό υλικό, σε συνδυασμό με την ενεργό συμμετοχή των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια των προγραμμάτων, δημιουργεί μια μοναδική ψυχαγωγική και εκπαιδευτική εμπειρία που όλοι οι μαθητές αξίζει να ζήσουν!
Για πληροφορίες και κρατήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2108224487 και ηλεκτρονικά στο info@eadap.gr  (υπεύθυνη: Βίκυ Αλεξοπούλου ).

 

Μέρα…Νύχτα…Με τον μικρό πρίγκηπα

Κινούμενη Εικόνα

Κινηματογράφος και Συναισθήματα

Έλα να ταξιδέψουμε

Στάλα Σταλίτσα